sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kesä kuvissa

Kesän kestänyt kuumotus, pelotus ja jännitys tiivistyy viidakkoveitsellä huidottavaan, äärettömän tiheään kiinteään muotoon aina syksyä kohden mennessä; etenkin tänä vuonna. Luvassa on kahdet ylioppilaskirjoitukset ensi kuussa ja kolmet helmikuussa. Kurssien paukutus sekavassa tilassa molemmat silmät eri kirjoja lukien lienee tämän lukukauden aihe. En tiedä, ehkä tässä saisi aikaan ihan hyvänkin todistuksen ja kovan karsastuksen.

Onneksi tässä on oikeasti ollut se kesä välissä, ei huipuin, mutta silti ihan mieluinen. Ajan kanssa opin myös arvostamaan koulujen tuomaa rytmiä, koska loma-aikoina kusen sellaisissa aivan täydellisesti.

© Vilma
En oikeastaan tajunnut olevani pirteä ja energinen istahtaessani matikanluokkaan ensimmäistä kertaa abina, joten yllätin myös itseni kaikkien opettajien lisäksi. Alamäkilaukkailu Yyterissä, vanhojen ja uusien tuttujen näkeminen, reissaaminen, hetken hengähtäminen ja sitten taas juhliminen selkeästi teki terää. Mikään päivä ei ole aina ollut aivan yhtä huippu; on tietenkin tullut itkettyä, ärsyynnyttyä ja murehdittuakin jonkin verran. Ollaan kuitenkin plussan puolella. Keppariharrastuksen aloittaminen uusiksi näkyy jo palona editoinnin ja kuvaamisen ääreen, joka väritti vanhalla, tutulla tavalla mennyttä kesää. Kisoja, valmennuksia, ompelua, hullua inspiraatiota musiikista.. Ei kaikkea edes "harrastamattomana" viime vuotenani tajunnut ihan kaipaavansa, mutta nyt se tuntuu olevan tosi olennainen osa mua.
Suunnilleen 100 päivää kunnon koulunkäyntiä enää. Sitten luvassa on - ah, niin ihana - lukuloma, ja näyttäydyn enää lukiossa kevään kirjoitusten sekä kevätjuhlan verran. Pelottaa.

© Kht Ezmerella
© Joey

 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti