tiistai 12. toukokuuta 2015

6# Köyhä - ja omistautuva kisaaja

Katsahdettuani tililleni ja lompakkooni, voin taas myöntää olevani melkeinpä rutiköyhä. Täten olen alkanut herätellä hevosten tekoa, tälläkin hetkellä väsään 1500 seuraajan kunniaksi arvottua tilaria. Tätä ennen sain valmiiksi ns. pöydän alla tehdyn tilarin, josta puhelinkuva alempana. Myös virallinen tilarijono aukeaa ensi viikolla, nimittäin tämä vuosi näyttää vievän rahaa monestakin hyvästä syystä. Toivon mukaan suunnitelmat pitää ja rahaa löytyy niiden toteuttamiseen! Varmoja rahareikiä ovat bensa, uusi puhelin ja ylipäänsä eläminen, mutta hinku saada tatuointi on kova ja festareillekin tykkäisin mennä.


Ensi sunnuntaina suuntaan Espooseen Kht Kuunkukan estekisoihin mukanani tästä harrastuksesta hämmentävän paljon kiinnostunut poikaystäväni, ja matkan varrella noukitaan vielä Rigtankin kyytiin. Ja jos joku sattuu tarvitsemaan Ulvila-Salo-Espoo - akselilta kyytiä Kht Kuunkukan kisoihin, voi ottaa yhteyttä muhun. Takaisin päin tullessa, toivon mukaan, mukanani on yksi yllätys! Siitä saatte tietää hieman lisää vasta sunnuntaina instagramissa, heh.
Kisoihin olen valmistautunut samalla tavalla kuin tähän mennessä ennenkin: en mitenkään, tai ehkä vähän henkisesti. Housut mä sentään olen päättänyt jo. Estekisoihin valmistautuminen mun kaltaiselle laiskalle on liian haastavaa; pitäisi jotain estetolppia muka jaksaa raahata sentään hei.. Mutta katsotaan jos päädynkin syystä tai toisesta Fionan kanssa ulos hyppelemään vielä edes vähän!

Into kouluvalmennuksen pitämiseen ei ole kadonnut minnekään, mutta saa nähdä, milloin se olisi mahdollinen. Omalla tontillani on erittäin pieni kenttä, joten tehtiin Kht Renhetin kanssa diili, että tulisin hänen pihalleen valkkaamaan. Nyt vain olisi hyvä löytää molemmille sopiva päivä, kun itse olen arkisin lähinnä Porissa ja tulevina viikonloppuina olen Espoossa ja sitten Helsingissä. Noh, eiköhän se tästä vielä.. joskus!

Loppuun viime viikonlopulta vaihtarini ottama kuva minusta ja meidän koirasta, Tellasta, jos joku sattuu muistamaan. Viime blogin aikaan tämä neiti oli vielä ihan rääpäle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti