sunnuntai 3. toukokuuta 2015

5# Valmennettavana

Hakeuduin perjantaina Viltsun (Kht Renhet) valvovan silmän alle rehkimään - yllättävän hyvin lopputuloksin! Vaikka mitään erityistä kommenttia en saanutkaan meiningeistäni Ekan kanssa, riitti oikein hyvin se, että mut pistettiin tekemään jotain. Aluksi meno oli äärettömän kankeaa eikä kenkävalintanikaan ollut ihanteellisin, mutta kun repäisi lämmön noustessa kengät ja sukat pois, sain jalat irti maasta ja homma olin moninverroin luontevampaa. Ehkä paras ratsastuskerta sitten sen jälkeen, kun ratsastin keppareilla aktiivisesti.
Valmennus oli koulupainotteinen ja tehtiin lähinnä väistöjä jokaisessa askellajissa. Tämän jälkeen valmennettavien toiveesta (vai minun innostani?) siirryttiin lisäämään ravissa. Ensiksi koottiin pääty-ympyrällä, josta siirryttiin lävistäjälle ja lisättiin. Pitkästä aikaa tuntui, etten yrittänyt lisätä tai koota liikaa ja liikuin Ekan kanssa kevyesti.
Koulutuuppauksen jälkeen saatiin idea alkaa hypätä, mutten itse jatkanut sitä kauaa vaan siirryin kameran taakse ja Eka päätyi muiden kokeiltavaksi. Kunto oli välillä kovilla, kun en ole tehnyt mitään fyysistä hetkeen, mutta fiilis oli hyvä ja sain mahdollisuuden tutustua tähän Porin ja Ulvilan harrastajakatraaseen hieman paremmin! Valkasta jäi käteen hyvät fiilikset ja into pitää itsekin kouluvalkkoja - tai miksei estevalkkojakin, vaikka en esteillä osaa yhtä hyvin sanoa mitään kehittävää. Tähän asti estekisatkin ovat näyttäneet olevan lähennä kuntolajeja, joissa taktinen silmä ei ole läheskään yhtä tärkeä.

Kuvista (lukuunottamatta kahta viimeistä) kiitos Viltsulle.Instagramiin ja foorumille on rantautunut myös myyntiin minun quartertamma Diva, käykääpähän katsastamassa jos kiinnostaa!
En pysty kirjoittelemaan tänne valitettavasti ennen perjantaita, sillä meille tulee ns. vaihtari Saksasta viikoksi. Aikataulu ensi viikolle tulee olemaan tosi tiukka, mutta todennäköisesti luvassa on ihan huippu viikko!

5 kommenttia:

 1. Kivat kuvat ja Eka on aivan ihana!♥ Kai pistät vaihtarin kokeilemaan kepparilla ratsastamista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Todennäköisesti kepparikokemus jää vaihtarilta väliin, en ihan rohkene kertoa näistä hälle. :D Eri asia varmaan, jos olisi Suomessa pidemmän aikaa.

   Poista
 2. Hei kiva kun olit! Ja sitten vaan valkkaa järjestämään, tulossa olisin :>

  VastaaPoista
 3. se on niin... ison näkönen :o näyttää sun kanssa melkee yhtä isolta ku simba (ei kyl ihmekää ku oot nii pieni)
  mut kiva postaus ja mäki haluun kouluvalkkaan! en oo ikinä ollu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitti mun persvalkoissa hei! Ja mä kyllä valkkaan sua jos vaa tilanne antaa myöden >:) Eka on joo semi iso, jotenkin silti livenä ei vaikuta mitenkään hirmuselta mun silmään vaik kaikki muut sanovatkin tota. :D

   Poista