sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

4# Kht Lumokuun kisat 25.4.

Ihan mahdoton väsy. Elämä on ollut lähipäivinä melkoista tunteiden vuoristorataa, mutta toivon mukaan vatsaavääntävimmät silmukat ovat hiljalleen takana päin.
Juuri sen takia mulla on käynyt jo nyt pieni kämmi kepparien saralla; mikään ei valmistu ajallaan. Sain itseäni tosin vihdoin ja viimein niskasta kiinni, aloin tehdä yhtä tilaushevosta, tein oman hepsuni viimein valmiiksi ja hälle superpäheet suitset! Silkasta mielenkiinnosta osallistuin myös kht Lumokuun kisoihin 25.4. Porissa, mutta kuskina aikani oli hyvin rajallinen ja en voinut olla paikalla kuin koululuokkien ajan.

Uusin hevoseni on oikeastaan eräälle minulle tärkeälle ihmiselle nimikkohevonen! Hepsu on nimeltään Absolute Maximum eli Eka, puoliveriori.

Lauantaina kaappasin mukaani Ekan ja oman kuvaajaorjani, ja hurautettiin kaaralla kisapaikalle. Yllätyin paljon kisaajien määrästä, sillä olen aina olettanut Porin seudun keppariharrastajien kadonneen ajat sitten. Väki oli kuitenkin paljon nuorempaa kuin meikä - lukuunottamatta kht Renhetin Viltsua. Kisakenttä oli mahdollisuuksiin nähden valittu hyvin, koulukirjaimet oli siististi tehty ja vilaukselta esteetkin olivat hienot. Ainoa, mikä jäi vähän harmittamaan, oli reilusti venähtänyt aikataulu; kahteen koululuokkaan meni noin kaksi tuntia, jos oikein muistan? Mikäli luokat olisi saatu hoidettua nopeammin alta pois, olisin luultavasti ehtinyt starttaamaan esteluokissakin. Se vähän jäi harmittamaan, mutta jos sitten ensi kisoissa.
Olin harjoitellut koulurataa tasan kerran kotona, mutta eipä siitä oikein edes tarvinnut murehtia, sillä se oli yksinkertainen ja lyhyt. Siitä vaan radalle hösäämään siis!

Sijoituttiin luokassamme kolmansiksi eli tarpeeksi hyvin. Eka on ihan erilainen hevonen kuin muut omani, mutta eiköhän tämän kanssa löydy se punainen lanka ja ala tuntua mukavammalta. Onneksi suorituksen ajan olin jo jokseenkin tottunut heppaan.
Lisäksi kuvailin itse muiden suorituksia, ja postauksen lopussa on linkki kuvagalleriaan, josta kisaajat voivat ottaa omia kuviaan ja vaikka julkaista, kunhan muistaa merkitä minut kuvaajaksi.

Lisää kuvia kisoista photobucketissa.

2 kommenttia: